filadelfeiaradio.gr

From the blog

Δημήτρης Γιώτης στο «The 2Night Show»: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η μεγάλη του επιτυχία που προοριζόταν για τον Κιάμο

Δημήτρης Γιώτης στο «The 2Night Show»: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η μεγάλη του επιτυχία που προοριζόταν για τον Κιάμο

Ο Δημήτρης Γιώτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας. 

Ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής βρέθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» και άνοιξε την καρδιά του στον Γρηγόρη, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του καλεσμένου του, αναφέροντας ότι συνεχώς ακούει για εκείνον καλά λόγια, τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για την καλλιτεχνική του πορεία. 

Ο Δημήτρης Γιώτης αρχικά μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, μετά από μία live εμφάνισή του, το οποίο τελικά τον κράτησε για εννέα ολόκληρους μήνες μακριά από τις πίστες. 

«Ήμουν πολύ τυχερός και δεν “έφυγα” γιατί μου άνοιξε η μύτη. Ανέβασα πίεση 26 μεγάλη και 18 μικρή. Κάνω καλή ζωή και φυσιολογικά δεν θα έπρεπε. Δεν καπνίζω, δεν πίνω, έπαιζα και ποδόσφαιρο. Και τώρα αθλούμαι. 

Ελάχιστες καταχρήσεις κάνω. Μου ανοίγει η μύτη δύο ώρες στα ξαφνικά. Ήμουν με τον Κονταρό στο Ρέθυμνο, γυρίζω Αθήνα και το επόμενο βράδυ μου άνοιξε ασταμάτητα η μύτη», είπε συγκεκριμένα ο τραγουδιστής. 

«Μου λέει ο πατέρας μου “δεν βάζεις το πιεσόμετρο;”. Πήγα στο νοσοκομείο και με ρώτησαν οι γιατροί “δεν πονάς;”. Μάλλον είχα καιρό την πίεση και δεν το γνώριζα και αυτή δούλευε μέσα. 

Τελικά 99% κλειστή η καρωτίδα η δεξιά και η καρδιά δούλευε για 30%. Έκανα πρώτα αγωγή, μετά την καρωτίδα και μετά την καρδιά. Πίνω τα φάρμακά μου ακόμα! Είχα και τρομερές άπνοιες τη νύχτα. Διορθώνεται αυτό με μηχάνημα! Έκανα 40 άπνοιες την ώρα και τώρα κάνω δύο τη νύχτα», συμπλήρωσε ο ίδιος αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας του. 

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πως προέκυψε η επαγγελματική ενασχόλησή του με το τραγούδι, ενώ μίλησε και για τα τραγούδια που έχει γράψει εκείνος, αναφέροντας ότι δύο εξ αυτών ερμηνεύτηκαν από τη φωνή του αξεπέραστου Τόλη Βοσκόπουλου. 

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για τη μουσική του σύμπραξη με την Κατερίνα Στανίση στο EΜΠΑΤΗ Νorth, ενώ θυμήθηκε όλες τις μεγάλες συνεργασίες του, τονίζοντας ότι με όλους έχει άριστες σχέσεις και ουδέποτε αδικήθηκε από κάποιον. 

Μάλιστα στη διάρκεια της κουβέντας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε ότι η μεγάλη του επιτυχία, το «Ε, ναι το έχω», που τραγούδησε και χόρεψε όλη η Ελλάδα το 2013, επρόκειτο να δοθεί στον Πάνο Κιάμο και κατά τύχη κλήθηκε να το πει ο ίδιος. 

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιώτης εξομολογήθηκε πώς αντέδρασε όταν μια θαυμάστρια γδύθηκε μέσα στο καμαρίνι του, ενώ μίλησε για τον πατέρα του, τον Γιάννη Γιώτη, ιδρυτή της εταιρείας φίλτρων νερού, Olympus, χαρακτηρίζοντάς τον «σταρ της οικογένειας». 

«Έφτασε κατά τύχη στα χέρια μου το τραγούδι ήταν να το βγάλει ο Κιάμος. Έτοιμο! Παραγωγή! Είναι στο στιλάκι του. Κάτι γίνεται με τον στιχουργό και μου λέει “πάρε αυτό το τραγούδι και θα με θυμηθείς” κι εγώ του απαντώ “δεν λέω τέτοια τραγούδια, θα μας πάρουν με τις ντομάτες” κι έκανε αυτή την επιτυχία!», αποκάλυψε ο τραγουδιστής. 

Παράλληλα αποκάλυψε τα επόμενά του σχέδια, τονίζοντας ότι ετοιμάζει ένα ολοκληρωμένο cd, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο. 

Όπως επισήμανε σε αυτό θα υπάρχουν τραγούδια δικά του αλλά και κομμάτια πολύ γνωστών δημιουργών, όπως οι Χρήστος Νικολόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ηλίας Φιλίππου αλλά και κάποιων ανερχόμενων συνθετών και στιχουργών. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάλεσε τον γνωστό ερμηνευτή να πει ένα τραγούδι και δεν του χάλασε το χατίρι, ερμηνεύοντας το «Ε, ναι το έχω» που είναι μία από τις πολλές επιτυχίες του στα 16 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της δισκογραφίας.

Stay up to date!
Μετάβαση στο περιεχόμενο