filadelfeiaradio.gr

From the blog

Βιολέτα Ντάγκαλου “Πήρα Απ΄Το Χέρι Σου Νερό”

Βιολέτα Ντάγκαλου “Πήρα Απ΄Το Χέρι Σου Νερό”

Μουσική/Στίχοι: Άκης Πάνου

“YOUTUBE VIDEO”
ΠΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΕΡΟ.wav
ΠΗΡΑ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΕΡΟ.mp3

Η Βιολέτα Νταγκάλου κυκλοφορεί ένα τραγούδι παλιό και αγαπημένο.

Πρόκειται για το «Πήρα Απ΄Το Χέρι Σου Νερό» σε μουσική/στίχους του Άκη Πάνου που έχει τραγουδήσει σε πρώτη εκτέλεση η Βίκυ Μοσχολιού.
 

Η Βιολέτα διασκεύασε το τραγούδι Πήρα Απ΄Το Χέρι Σου Νερό παρουσιάζοντας

μια διαφορετική πρόταση από το πρωτότυπο, με ήχους Jazz – Funk που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Η Βιολέτα Νταγκάλου ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο μουσικό λύκειο Βόλου και σπούδασε στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας του οποίου είναι απόφοιτη. Έχει πτυχίο Ελληνική και Παραδοσιακή Μουσική με ειδίκευση στο παραδοσιακό Βιολί επίσης είναι απόφοιτη του Εθνικού Ωδείου.
 

Η Βιολέτα ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα από το «The Voice Of Greece» στο πλευρό του Μιχάλη Κουινέλη (Stavento), με τον οποίο συνεργάστηκε το 2014 στο τραγούδι «Για σένα που λατρεύω». Το τραγούδι, που αναφέρεται στην ενδοσχολική βία και το σχολικό εκφοβισμό, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μετρά πάνω από 7 εκατομμύρια YouTube views. Το 2018 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Για Μια Αγάπη Ζούμε» με ένα δυνατό κοινωνικό μήνυμα όπου ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι, άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτισμούς, άνθρωποι με κινητικές δυσκολίες, κωφάλαλοι κλπ πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στον έρωτα, το ίδιο δικαίωμα στην αγάπη και κάθε σχέση πρέπει να βασίζεται σε αυτά που ενώνουν τους ανθρώπους και όχι σε αυτά που τους χωρίζουν. Η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα, δεν υποκύπτει σε ρατσισμό και δεν ζει στο περιθώριο. Το καλοκαίρι του 2022 κυκλοφορεί το τραγούδι με τίτλο «Μποέμισσα» σε μουσική και στίχους δικούς της. 

Η Βιολέτα πλήρως ανανεωμένη υποδέχεται το 2023 με τη νέα διασκευή του τραγουδιού «Πήρα απ΄το χέρι σου νερό» που θα το βρείτε στο Youtube, το Spotify και το iTunes.

Stay up to date!
Μετάβαση στο περιεχόμενο